Banda Jove

La banda jove de l’escola d’educands de la Societat Unió Musical de l’Alcúdia de Crespins, naix l’any 1998 baix la direcció de Miguel Juan Garcia, realitzant els primers actes a les audicions de l’escola i actuant a conjunt amb la banda de la societat. Anys després, la banda jove va ser dirigida per Elyes Eibar Moscardó.

Actualment la banda jove és dirigida per Ernest Garcia Morant, el qual presenta en 2011 un nou projecte pedagògic amb l’objectiu principal de treballar els continguts de llenguatge musical conjuntament amb els instruments i incloent una nova i innovadora assignatura anomenada Música al Carrer.

Els bons resultats del nou projecte no tarden en donar els seus fruïts i la banda jove comença a realizar actuacions com: cercaviles en falles, events d’inaguracions del poble, audicions, i per primera vegada participant l’anys passat en un acte oficial junt a la banda jove de Manuel en el III Concert d’intercanvis de bandes juvenils i la setmana passada al IV CONCERT D’INTERCANVIS DE BANDES JUVENILS realitzat a Canals.

Actualment l’escola d’educands compta amb 70 alumnes, triplicant-se el nombre d’alumnes de 2011 a l’actualitat.